Eiren Doos Papier Of Restafval ☑️ 6 SNELLE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Eiren Doos Papier Of Restafval

Kies bij het grootste assortiment containers en koop het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in de afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden bezitten ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke in bedrijven ontstaan. Die stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende de milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens verdeelt, er gaat telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig restvuil over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel vermeld goederen weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van container en hoevaak de rolcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Eiren Doos Papier Of Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Eiren Doos Papier Of Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Eiren Doos Papier Of Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Eiren Doos Papier Of Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat is voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de selectie uit een bak met 240 liter en met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier vaak ons het bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als het papieren al in de bak zitten, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens de tijd langs om de bak legen en het documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.