Ede Afvalcontainer Groen 🔴 11 VERBAZENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Met afval heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Ede Afvalcontainer Groen

Kies uit bij de grootste assortiment rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de container gooi je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in het container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is beter betreffende het milieu milieu en de geldtas.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal er steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel gunstig is. Via afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel vermeld goederen nogmaals te benutten indien dat kan.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van afmeting van container en hoevaak hoevaak de container ontleegd moet geraken. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Ede Afvalcontainer Groen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Ede Afvalcontainer Groen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen wat maat het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier ben je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Ede Afvalcontainer Groen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Ede Afvalcontainer Groen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin . Als de papieren al in de container zijn, krijgen zij meer in . Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip langs om het bak ledigen en de documenten plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.