Doetinchem Afvalkalender 🔥 5 ONTHULLENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Doetinchem Afvalkalender

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste ideale container voor je restvuil. In het container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet in de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak apart opgehaald worden. Dit is verbeterd aangaande het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil heel zoveel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min eventueel restafval over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geledigd dient worden. Je vindt je elke prijzen op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranden die in meer of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Doetinchem Afvalkalender:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Doetinchem Afvalkalender

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Doetinchem Afvalkalender

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Doetinchem Afvalkalender

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de documenten al binnen het bak zijn, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor het container te legen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in het container gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.