Dichtstbijzijnde Glascontainer ☑️ 5 SIMPELE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Dichtstbijzijnde Glascontainer

Kies uit van het grootste gamma rolcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. Binnen het container gooi je je al het de onrecyclebare afval die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen meestal apart ingezameld worden. Dit is beter voor het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval blijven voorkomen. Poog deze afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min mogelijk restvuil over. Binnen het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Je vindt ieder kosten op de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse giftige materialen los in de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Dichtstbijzijnde Glascontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Dichtstbijzijnde Glascontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een alternatieve bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Dichtstbijzijnde Glascontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Dichtstbijzijnde Glascontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak wij de container komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen past. Als de papieren eenmaal in het container zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijd langs voor het container te legen en het papier plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun jij de documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.