Dar Nijmegen Restafval ✔️ 5 VERBIJSTERENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Via vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Dar Nijmegen Restafval

Selecteer van het grootste grootste assortiment rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restafval. In de het container gooi je je al het niet niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas horen niet in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor elke afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil tevens sorteert, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de de container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten van containers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte van grootte van container en hoevaak hoevaak de container container geledigd dient zijn. Je vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Dar Nijmegen Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Dar Nijmegen Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect helder is. Zo kom je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Dar Nijmegen Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Dar Nijmegen Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij de verlangde plek staan. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en van 900 liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij het container komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht om glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen past. Als het papieren al in de bak zitten, krijgt ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip bij voor de container te legen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.