Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval ☑️ 4 OPVALLENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Via vuil dus veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Kies uit bij de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de de rest container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is verbeterd voor de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat dit economisch voordelig is. Met afval zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten nogmaals te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van omvang van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen wat maat het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container op het gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te goed dat is voor het milieu en je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd bij om de container ledigen en de papier plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.