Containerverhuur Zeewolde 🔴 11 VREEMDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zult merken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Zeewolde

Selecteer uit het grootste grootste aanbod containers en bestel de het meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de de container. Tevens voor PMD scheiden bezitten we het correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen welke bij bedrijven ontstaan. Dit afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Het is beter betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Via afval zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In het container gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in het container.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel vermeld goederen opnieuw te benutten als dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de afmeting van de container alsook hoevaak de container rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Zeewolde:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Zeewolde

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Zeewolde

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer gevarieerd aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Zeewolde

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het vanwege het volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kies jij op welke manier frequent ons de bak komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het document exact doorheen . Als het papieren al in het container zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip bij om de container te legen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan je het documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.