Containerverhuur Wetteren 🔥 3 ONVOORSTELBARE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Wetteren

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment containers en bestel de het beste afvalcontainer voor je je restafval. Binnen de container gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen geen in de de container. Ook voor PMD verdelen beschikken we de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen dat in firma’s ontstaan. Dit stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd betreffende het natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de container gooi je al het het niet-recyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de de rest container.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld artikelen opnieuw te benutten indien het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroompje, de grootte omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient zijn. Jij vindt ieder kosten op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los gedurende de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Wetteren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Wetteren

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo raak je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Wetteren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Containerverhuur Wetteren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van één container van 240 liter en ook met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij het verwerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies erin . Als het documenten al in het bak zijn, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs voor het bak te legen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in de deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.