Containerverhuur Scherpenheuvel 🔥 13 SNELLE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Door afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Scherpenheuvel

Kies uit bij het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer voor je restafval. In de de rest container gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen niet in de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is goed aangaande de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over. Binnen de container werp je al het het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geleegd moet zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen los tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Scherpenheuvel:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Scherpenheuvel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen wat omvang het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere bak betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo kom je later nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Scherpenheuvel

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Scherpenheuvel

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het door de volume en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met 240 liters en ook met 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest jij op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact doorheen . Wanneer het documenten al in het bak zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijd bij voor het container te ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.