Containerverhuur Overpelt ᐅ 3 ONVOORSTELBARE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zult merken dat het financieel voordelig is. Met vuil dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Overpelt

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen geen binnen de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren hebben we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromingen welke bij ondernemingen vrijkomen. Die stromen zouden dikwijls apart verzameld worden. Dat is verbeterd voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal er altijd restafval blijven voorkomen. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Door afval zo veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel omschreven producten opnieuw te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de de stroom van afval, de grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt elke tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Overpelt:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Overpelt

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten die grootte het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Overpelt

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Overpelt

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container bij het verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden neemt het door de volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor glasafval

Koop de meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit een container met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je archief niet in de het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal in de bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijd langs voor het container legen en het papier ter plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan je de documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.