Containerverhuur Mol ᐅ 13 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Door afval dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Mol

Kies uit uit het grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet binnen de rest container. Tevens voor PMD verdelen beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dat is beter betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Poog het afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zult merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de container werp je al het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten als dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit in de verbranding die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Mol:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Mol

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke omvang het goed bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Mol

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Mol

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er bij één veel lagere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies doorheen past. Als het papieren al binnen de container zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip bij om het container ledigen en de documenten ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.