Containerverhuur Londerzeel ☑️ 3 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Londerzeel

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en glas thuishoren niet in de rest container. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken ons het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande de natuur en het geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval ook scheidt, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Met vuil zo veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min toevallig restafval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval welke je niet verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet binnen de container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel omschreven goederen nogmaals te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden geraken. Je vindt elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los in de verbranding die in meer of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Londerzeel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Londerzeel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen die grootte het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een extra leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Londerzeel

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Londerzeel

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een container met 240 liter en van negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er zijn bij één veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer de papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs om het container te legen en het documenten plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.