Containerverhuur Keerbergen ➡️ 13 VERBAZENDE GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat het economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Keerbergen

Kies bij de ruimste gamma rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in het afvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart ingezameld worden. Dit is verbeterd voor de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In de het afvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet binnen de container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld artikelen weer te gebruiken indien dat kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers zijn afhangend van het stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd dient zijn. U ontdekt ieder tarieven op de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Keerbergen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Keerbergen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen welke omvang het goed bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of regulier een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Keerbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Keerbergen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het beste containers voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons het container komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als het documenten al in de container zijn, krijgt zij nog in . Onze chauffeur komt eenmaal zoveel tijd bij voor de container legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.