Containerverhuur Geraardsbergen ᐅ 15 SNELLE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval dus klein toevallig te bewaren en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Geraardsbergen

Kies uit bij het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende alle afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande de milieu en het portemonnee.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd restafval blijven zijn. Probeer het afvalstroom zo klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel restvuil over. In de container gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen weer te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container voor?

De tarieven kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden worden. U vindt je ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Geraardsbergen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Geraardsbergen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen die grootte het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Geraardsbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Geraardsbergen

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat is voor de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in het vorm van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens tijdstip bij voor het bak te legen en het papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.