Containerverhuur Den Haag ➡️ 5 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Den Haag

Selecteer uit de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte container voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten we het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen welke in firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is goed betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat steeds restafval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit economisch voordelig is. Door afval heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. Binnen de rest container werp je al het het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in de het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling beschreven producten nogmaals te benutten indien dat mag.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, handig als de bak op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit in de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Den Haag:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Den Haag

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een verschillende bak aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Den Haag

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Den Haag

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus vast dat je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat het is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons de container komen legen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier precies erin past. Als het documenten al in het bak zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd langs voor de bak te legen en het documenten plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.