Containerverhuur Bouwafval Prijs ☑️ 15 SCHOKKENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te bewaren en je zal merken dat het geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Bouwafval Prijs

Selecteer van het grootste ruimste gamma rolcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromingen welke bij firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden meestal apart verzameld zijn. Het is verbeterd betreffende de natuur en de geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zult merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval dat je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer voor?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen los gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Bouwafval Prijs:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Bouwafval Prijs

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten welke maat het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Bouwafval Prijs

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Bouwafval Prijs

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit verse materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal tijd langs voor het bak te legen en de papier plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun je het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.