Containerverhuur Beernem 🔴 13 VERBAZENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Via afval heel veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Beernem

Kies uit uit het grootste ruimste gamma containers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Deze stromingen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is beter aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Via afval dus veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo min toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven goederen nogmaals te benutten indien dat het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven prijzen voor de containers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Beernem:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Beernem

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te bepalen wat maat het goed bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of standaard een grootte ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Beernem

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van uw afval ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Beernem

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat het is voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit een bak met 240 liter en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest je op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Als het documenten al in de bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij om de bak ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het container door het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.