Containers 🔴 6 VERBIJSTERENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo zoveel mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containers

Kies uit de ruimste gamma containers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen bezitten wij de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen meestal apart ingezameld worden. Dat is beter aangaande de leefomgeving en de geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Probeer deze afvalstroom heel minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de het container gooi je reeds de onrecyclebare afval die je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de doel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat kan.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de container alsook hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. Jij vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Containers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containers

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen welke maat het goed bij je aansluit? Pak dan even contact op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Containers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Containers

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je container op het gewenste plek staan. Je beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door de volume en gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak wij het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel kracht om glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip langs voor de container ledigen en het documenten plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan jij het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en vernietigd.