Containerpark Gent Pmd ᐅ 9 OPVALLENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerpark Gent Pmd

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste beste container voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Deze stromen mogen vaak apart ingezameld zijn. Dat is goed betreffende het milieu natuur en de geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval tevens verdeelt, er zal er telkens restafval aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Met vuil heel veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas horen niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven goederen opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de container alsook hoe vaak de de container geledigd dient worden. Jij vindt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Containerpark Gent Pmd:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containerpark Gent Pmd

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerpark Gent Pmd

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerpark Gent Pmd

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van een bak van 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kies jij hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil onder blank, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in de zoveel tijdstip langs om de bak ledigen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in het deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.