Containerhuren.Amsterdam ᐅ 10 VERBIJSTERENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je gaat zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerhuren.Amsterdam

Kies uit het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel de het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Die stromen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht deze afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Door afval zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld goederen weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd moet worden geraken. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Containerhuren.Amsterdam:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Containerhuren.Amsterdam

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te ramen wat omvang het goed bij je aansluit? Haal dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerhuren.Amsterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Containerhuren.Amsterdam

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het volume en ook gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook kost het veel minder kracht dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document precies erin . Wanneer het papieren al in het bak zitten, krijgen zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip langs om het bak legen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.