Container Zak ᐅ 15 VERRASSENDE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt toevallig te houden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Zak

Kies uit van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de het ideale container voor je je restvuil. In het container werp je al het het niet onrecyclebare vuil dat je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet binnen het container. Ook voor PMD scheiden hebben ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil tevens scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat het financieel gunstig is. Met afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel omschreven goederen weer te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk hangt af van de stroom van afval, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet worden. U vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Container Zak:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Container Zak

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Zak

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Container Zak

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het door de volume en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop de beste containers voor je glasverval bij ons. Jij heeft de selectie uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het container komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd bij om de bak te ledigen en de papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in het deksel kan je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.