Container Woning ᐅ 3 VERRASSENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Woning

Kies uit van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel het meest geschikte container voor je je restvuil. In de de afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afval welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten thuishoren niet thuis in de rest container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat in firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden meestal apart ingezameld zijn. Het is goed voor het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest container gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel omschreven artikelen weer te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geleegd moet worden. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Woning:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Woning

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat maat het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend lediging of regulier een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je later niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Woning

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Woning

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het document precies erin past. Als het papieren eenmaal in het container zijn, krijgen ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijd bij om het container te legen en het documenten plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.