Container Voor Oud Papier ✔️ 8 ONTHULLENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Voor Oud Papier

Selecteer uit de grootste gamma containers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet in de het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Die stromen mogen meestal gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter aangaande het natuur en de geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afval tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht het afvalstroom heel beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over. In het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container container geleegd moet worden worden. U ontdekt alle kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Voor Oud Papier:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Container Voor Oud Papier

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan even contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor nare verrassingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Voor Oud Papier

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Container Voor Oud Papier

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder als wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de volume en massa heel veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van een bak van 240 liter en ook met 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin . Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens de tijd langs voor het container ledigen en het papier plekke vernietigen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.