Container Verven 🔥 12 VREEMDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Verven

Selecteer van het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en koop de ideale rolcontainer voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en ruiten horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Deze stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat steeds restafval voortdurend zijn. Tracht deze afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de container gooi je al het de niet-recyclebare afval dat je geen meer kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn hangt af van de afvalstroom, de grootte van grootte van de container en hoe vaak de de container container geleegd moet geraken. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Verven:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Container Verven

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke grootte het beste bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo raak je later geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Verven

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens beter voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Container Verven

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het veel energie om het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin past. Wanneer de documenten al binnen de bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij om de bak ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je het documenten in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.