Container Verhuur Nijmegen 🔴 15 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Verhuur Nijmegen

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas horen geen binnen de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die in firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Het is verbeterd aangaande de natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min mogelijk restvuil over. In de het container gooi je je al de niet te recyclen afval die je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het streefdoel beschreven artikelen weer te benutten waar dat kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven van containers zijn hangt af van de het stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. U ontdekt ieder kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los in de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Container Verhuur Nijmegen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Verhuur Nijmegen

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen welke omvang het perfect bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Verhuur Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Verhuur Nijmegen

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het door het volume en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij het container zullen komen legen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin past. Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgen ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijdstip bij om de container te ledigen en de papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.