Container Vakantiehuis ➡️ 6 SCHOKKENDE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Vakantiehuis

Kies uit het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen in de de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden bezitten we de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak gescheiden verzameld geraken. Dat is goed voor het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval ook sorteert, er zal er steeds restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het economisch voordelig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het bedoeling omschreven artikelen nogmaals te benutten waar het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geleegd moet geraken. Jij vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Vakantiehuis:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Container Vakantiehuis

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen wat omvang het goed bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Vakantiehuis

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Container Vakantiehuis

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak het container geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij de container zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document exact erin past. Als de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de tijd langs voor de container ledigen en het papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.