Container Reinigen Almere ➡️ 5 SCHOKKENDE TIPS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat het geldelijk gunstig is. Met afval zo mogelijk toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Reinigen Almere

Selecteer van het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In het afvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de rest container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromingen die in bedrijven voortkomen. Die afvalstromen mogen meestal apart verzameld geraken. Het is goed voor het milieu en het portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje zo klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Via afval heel veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de rest container gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen nogmaals te aanwenden indien het lukt.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Reinigen Almere:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Reinigen Almere

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je een keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Reinigen Almere

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Container Reinigen Almere

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container bij het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de afval kiest jij op welke manier vaak ons het container zullen komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij om het container legen en het documenten plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in de deksel kun jij het documenten in het container gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.