Container Particulier 🔴 12 ONVOORSTELBARE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Via afval dus veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Particulier

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen niet binnen de rest container. Ook betreffende PMD sorteren bezitten wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden verzameld zijn. Dit is beter voor de milieu en de geldtas.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein mogelijk te houden en je gaat merken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel vermeld artikelen opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een rolcontainer voor?

De kosten voor containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van de container en hoevaak hoevaak de rolcontainer geleegd moet worden. U vindt elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Container Particulier:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Particulier

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen die grootte het beste bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Particulier

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Container Particulier

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de gewenste plek staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kan en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier frequent wij het container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waar het papier exact erin . Als het papieren al in de bak zitten, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip langs voor het container legen en de papier plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.