Container Papieren 🔴 6 SIMPELE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus beperkt mogelijk te houden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Papieren

Kies bij het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je restafval. In het afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten we de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen zouden meestal apart verzameld geraken. Het is beter voor het natuur en het portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je vuil tevens scheidt, er zal telkens restafval blijven zijn. Poog het stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Door afval heel mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel omschreven goederen opnieuw te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van de container alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd dient geraken. U vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Container Papieren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Papieren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Papieren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Container Papieren

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om het bak te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan je het documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.