Container Papier 240 Liter ➡️ 9 OPZIENBARENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zal zien dat het financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Papier 240 Liter

Kies uit van het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de het meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dat is goed betreffende het natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens restvuil voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom heel klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In het afvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven goederen opnieuw te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden worden. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Container Papier 240 Liter:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Container Papier 240 Liter

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Op deze manier kom je naderhand niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Papier 240 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden van uw afval ook beter voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Container Papier 240 Liter

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop de beste bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kies jij op welke manier frequent ons de container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder komt eens tijd bij om de bak te ledigen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun je het documenten in het bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.