Container Legen Lelystad 🔥 3 VERBIJSTERENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Legen Lelystad

Kies bij het grootste grootste aanbod containers en bestel de het ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de container gooi je reeds het niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de rest restafvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dat is verbeterd voor het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval blijven zijn. Poog het afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over. In de de rest container gooi je al het niet-recyclebare afval dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden geraken. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Container Legen Lelystad:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Container Legen Lelystad

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te bepalen die maat het goed bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor ben je later geen voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Legen Lelystad

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Container Legen Lelystad

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de beste containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liter en met 900 liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij de bak komen legen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter één goede grondslag. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier exact doorheen past. Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs om de container ledigen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kun jij de documenten in de container gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.