Container Huren Landgraaf 🔴 13 OPZIENBARENDE TRUCS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel toevallig te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Landgraaf

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod containers en bestel het ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen welke binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen mogen vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is goed aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroom dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest container gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte afmeting van de container en hoevaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Container Huren Landgraaf:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Container Huren Landgraaf

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen welke grootte het goed bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra legen of regulier een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Huren Landgraaf

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Container Huren Landgraaf

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is voor het milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier frequent wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er op een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Als de documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs voor de bak legen en de documenten plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin het bak via het truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.