Container Huren Groenafval ᐅ 5 VERBORGEN TIPS

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Met afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Huren Groenafval

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de beste container voor je je restvuil. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare vuil die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen geen in het container. Ook betreffende PMD scheiden hebben wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat bij firma’s ontstaan. Dit afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is verbeterd aangaande het milieu natuur en het geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er altijd restvuil aanwezig zijn. Tracht het afvalstroompje zo klein mogelijk te behouden en je zal merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de de rest container.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het streefdoel omschreven goederen opnieuw te benutten waar het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet geraken. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit in de verbranden die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Container Huren Groenafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Container Huren Groenafval

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten welke maat het goed bij je aansluit? Pak dan snel contact op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer legen of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere andere container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Container Huren Groenafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Container Huren Groenafval

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de volume en massa veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van één container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het veel energie om het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijdstip langs voor de bak legen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op transport is, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.