Container Bouwen ✔️ 5 BEWEZEN ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Bouwen

Selecteer uit de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel het beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het restafvalcontainer gooi je je al het de niet te recyclen vuil dat je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas passen niet thuis binnen de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren bezitten ons de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat binnen ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dit is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min toevallig restafval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat mag.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden worden. U vindt alle kosten op de.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Bouwen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Container Bouwen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Container Bouwen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Bouwen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas bewerkt

Het heel veel kracht om glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal in de container zijn, krijgt ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en het papier ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.