Container Bouwafval Huren ☑️ 3 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Bouwafval Huren

Selecteer uit de ruimste gamma containers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je restafval. In de de container werp je reeds het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas passen niet thuis in de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken wij de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende alle afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden dikwijls gescheiden opgehaald worden. Dit is goed aangaande de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat het financieel voordelig is. Door vuil zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er zo min eventueel restvuil over. In de restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld goederen weer te aanwenden indien het mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. U vindt ieder kosten op de.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Container Bouwafval Huren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Bouwafval Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen die omvang het goed bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor kom je later niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Bouwafval Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Bouwafval Huren

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uur je container bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van verse materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie van een container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij het container komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eens in tijd bij om het bak te legen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je de papieren in het bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.