Container Afzetten ☑️ 15 SIMPELE HACKS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je zal zien dat het financieel voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Container Afzetten

Kies van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de container gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromingen dat binnen firma’s ontstaan. Die stromingen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens scheidt, er zal er steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk voordelig is. Via vuil dus veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de de restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven producten nogmaals te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient worden. Jij vindt alle kosten op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het leefomgeving belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Container Afzetten:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Container Afzetten

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten wat grootte het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit duidelijk is. Zo kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Container Afzetten

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Container Afzetten

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie uit een bak met 240 liters en ook van 900 liter. Er is is al één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen de container zitten, krijgt zij nog bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip bij om het container te legen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan je de documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.