Bsa Afval ➡️ 9 SCHOKKENDE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bsa Afval

Kies uit uit het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in de het container. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten we het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Het is goed voor het natuur en de geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restafval blijven zijn. Tracht dit afvalstroom heel klein toevallig te houden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare vuil die je geen verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van groene stroom. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Bsa Afval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Bsa Afval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten wat maat het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Bsa Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bsa Afval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het volume en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze van een bak van 240 liter en van 900 liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in het gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waar het document exact doorheen past. Als het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze bestuurder komt eens tijd bij voor het bak ledigen en het papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.