Breedte Container ✔️ 7 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Breedte Container

Kies uit bij de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de de container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen die bij firma’s voortkomen. Die stromen kunnen meestal apart verzameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu natuur en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval tevens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Probeer dit afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via afval dus veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. Binnen het container werp je al het de niet te recyclen vuil welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container ontleegd dient zijn. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Breedte Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Breedte Container

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen die omvang het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een meer leegmaken of standaard een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Breedte Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Breedte Container

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al binnen het bak zijn, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin de container via het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op transport gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.