Breda Restafval ➡️ 13 LUCRATIEVE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval zo veel eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Breda Restafval

Kies bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en glas thuishoren geen in de rest restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we de juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Die stromingen zouden vaak gescheiden verzameld zijn. Dat is goed voor het natuur en het geldtas.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Poog dit afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Met vuil heel veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo min toevallig restvuil over. In de rest container werp je al het niet te recyclen vuil die je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen niet binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven goederen opnieuw te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte omvang van container en hoevaak hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden zijn. U vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Breda Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Breda Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen wat omvang het goed bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra legen of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Breda Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Breda Restafval

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus zeker dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat het is voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met 240 liters en met negenhonderd liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de afval kies je op welke manier vaak wij de container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies erin . Als het documenten al in de container zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij voor het container te legen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.