Bouwafval.Nl ☑️ 13 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bouwafval.Nl

Kies bij het grootste gamma containers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen geen in de rest container. Eveneens voor PMD verdelen beschikken wij de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Dat is beter betreffende het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er steeds restvuil blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo beperkt toevallig te houden en je zal zien dat dit economisch gunstig is. Door afval heel zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven goederen nogmaals te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de omvang van de container en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet geraken. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het milieu komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Bouwafval.Nl:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bouwafval.Nl

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen wat grootte het goed bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Bouwafval.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg gevarieerd aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Bouwafval.Nl

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je container bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder kracht dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze van een container met 240 liter en met 900 liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw archief niet in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één gleuf waarin het papier exact erin . Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt ze meer bij . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij voor het container legen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in de container gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.