Bouw Afvalcontainer Dicht 🔥 11 ONTHULLENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je zal merken dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bouw Afvalcontainer Dicht

Kies uit het grootste grootste gamma containers en bestel het meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de het afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen vuil die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas horen geen in de de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal er telkens restafval voortdurend zijn. Poog het afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Met vuil dus veel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis in de container.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen opnieuw te benutten indien dat kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak de afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Bouw Afvalcontainer Dicht:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Bouw Afvalcontainer Dicht

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen wat maat het beste bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Zo ben je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Bouw Afvalcontainer Dicht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Bouw Afvalcontainer Dicht

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het document exact erin . Wanneer de documenten al in het container zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij voor het bak ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.