Bork Afvalcontainer 🔴 6 SNELLE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bork Afvalcontainer

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren niet in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren beschikken ons de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval blijven voorkomen. Probeer het stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in het container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container container ontleegd moet geraken. U vindt je ieder tarieven op de de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Bork Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Bork Afvalcontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Bork Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Bork Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uur jouw container bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen in jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit keuze van één container van 240 liters en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies je hoe vaak wij de bak komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie om glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip langs om het bak te legen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun je de documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.