Biologisch Afbreekbaar Afval 🔥 9 SIMPELE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Biologisch Afbreekbaar Afval

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de de beste rolcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen afval welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen die bij firma’s ontstaan. Deze stromingen mogen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is beter aangaande de milieu en de portemonnee.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er altijd restvuil blijven zijn. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Via afval dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de niet-recyclebare vuil welke je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling vermeld artikelen weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt je ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Biologisch Afbreekbaar Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Biologisch Afbreekbaar Afval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te schatten welke maat het beste bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Zo kom je naderhand niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Biologisch Afbreekbaar Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Biologisch Afbreekbaar Afval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en je geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas los, zoals in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? ons werkt met aanpasbare contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met 240 liter en met 900 liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij de container komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip bij om het container legen en de papier plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan je de documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.