Big Bag Restafval ᐅ 3 VERBORGEN TIPS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afval heel zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Big Bag Restafval

Kies uit uit de meest uitgebreide gamma containers en koop het meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de de rest container. Tevens omtrent PMD sorteren hebben ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dat is goed aangaande het natuur en de geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen in de het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel doel beschreven producten weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet zijn. Je ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Gemengd afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate echter in het milieu belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Big Bag Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Big Bag Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Big Bag Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Big Bag Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele contracten waardoor je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de selectie van één bak met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin . Wanneer het documenten al in het bak zijn, krijgt niemand zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens tijd langs voor de bak legen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij het papieren in de bak werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.