Besteuitafval.Nl 🔥 5 LUCRATIEVE WEETJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult opmerken dat dit economisch voordelig is. Met vuil dus veel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Besteuitafval.Nl

Kies bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je je restvuil. In de het restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet in de rest container. Tevens omtrent PMD verdelen hebben wij het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Deze stromingen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil heel zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel minimaal eventueel restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet in de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling vermeld producten opnieuw te benutten indien dat mag.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk van de de afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de container container geleegd moet worden worden. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Besteuitafval.Nl:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Besteuitafval.Nl

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te bepalen welke omvang het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of regulier een formaat groter? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Besteuitafval.Nl

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een heel gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Besteuitafval.Nl

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze van een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de container komen legen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact erin past. Wanneer de documenten al binnen het container zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd bij om het container te ledigen en de papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je de documenten in de container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.