Berging Voor Afvalcontainer ☑️ 12 VERBAZENDE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat het economisch gunstig is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Berging Voor Afvalcontainer

Selecteer bij de meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. Binnen het container gooi je je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet in het afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen dat in ondernemingen voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is goed betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens sorteert, er gaat telkens restafval blijven bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de rest container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel beschreven goederen weer te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van omvang van de rolcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de vat op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Berging Voor Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Berging Voor Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen die omvang het perfect bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een verschillende rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Berging Voor Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Berging Voor Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder indien wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak ons het bak komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij verschil onder wit, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijd langs om het container te ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.