Bedrijfsafval Vs Auto 🔥 4 SNELLE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Vs Auto

Selecteer uit het meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het container gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen geen binnen de afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben ons het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart opgehaald zijn. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal eventueel restafval over. In het afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare vuil dat je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk afhangend van de afvalstroompje, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak de container rolcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt je elke prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Vs Auto:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Bedrijfsafval Vs Auto

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen die grootte het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je naderhand geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Bedrijfsafval Vs Auto

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Vs Auto

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. U beslist zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij de container zullen komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er bij één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin . Als het documenten al binnen de container zitten, krijgen niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip langs om de container te legen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kun je de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.