Bedrijfsafval Sorteren ᐅ 7 SCHOKKENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Sorteren

Kies uit van het meest uitgebreide aanbod containers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In het afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in het container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen die binnen firma’s ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls apart opgehaald geraken. Dat is goed betreffende de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht het afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Via vuil dus veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel minimaal toevallig restvuil over. In de het container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten als dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor containers zijn afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte van afmeting van container en hoevaak de container container ontleegd moet geraken. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Sorteren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Bedrijfsafval Sorteren

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen wat maat het goed bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Met onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je achteraf geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Bedrijfsafval Sorteren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Sorteren

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel het beste containers voor het je glasafval op ons. Jij hebt de selectie van één container met 240 liter en van negenhonderd liters. Er is is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je op welke manier frequent wij het container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waar het document precies erin . Als het papieren eenmaal in de bak zitten, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip bij voor de container legen en de documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.