Bedrijfsafval Of Quooker ✔️ 8 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal zien dat deze financieel voordelig is. Via vuil dus veel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Of Quooker

Selecteer bij de grootste aanbod containers en koop de meest geschikte container geschikt voor je restafval. In het restafvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de het container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat in firma’s ontstaan. Dit afvalstromen zouden vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Via afval dus zoveel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel min mogelijk restafval over. Binnen het container werp je al het onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in het container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de doel omschreven goederen nogmaals te benutten indien dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet zijn. U vindt alle tarieven op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbranden die in minstens of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Bedrijfsafval Of Quooker:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Bedrijfsafval Of Quooker

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het beste bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Of Quooker

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden uit je afval ook goed voor het omgeving. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Bedrijfsafval Of Quooker

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eenmaal in de tijdstip bij voor het bak ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kun je de papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.