Bedrijfsafval Of Isolatie ✔️ 8 LUCRATIEVE WEETJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Bedrijfsafval Of Isolatie

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma rolcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromen welke bij firma’s ontstaan. Die stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald zijn. Dat is verbeterd voor de milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval ook verdeelt, er gaat altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restafval over. Binnen het container werp je reeds het niet te recyclen afval dat je geen verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen binnen de container.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet worden. Je ontdekt ieder kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Bedrijfsafval Of Isolatie:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Bedrijfsafval Of Isolatie

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten welke maat het goed bij je past? Neem dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere alternatieve bak aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Zo ben je later geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Bedrijfsafval Of Isolatie

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Bedrijfsafval Of Isolatie

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat is voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook gewicht veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat je het nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van een container van 240 liter en van 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak ons de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we verschil tussen wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact doorheen . Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijd bij om de bak legen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.